line
line
line
line

Nejšetrnější instalace FVE díky instalační tašce

18.07.2023
Fotovoltaika
Nejšetrnější instalace FVE díky instalační tašce
Skupina SolidSun vám jako první dodavatel fotovoltaiky přináší instalační tašku, která díky zabudované konzoli výrazně zjednoduší a urychlí instalaci vaší fotovoltaické elektrárny. Je navržena tak, aby představovala nejšetrnější možný způsob instalace FVE.

V SolidSun neustále vylepšujeme technologie a našim zákazníkům dodáváme pouze osvědčené komponenty pro fotovoltaické elektrárny. Proto vám jako první společnost na našem trhu přinášíme střešní tašku s konzolí pro tu nejšetrnější instalaci FVE.

  • Jedná se tašku standardizovaného rozměru, která je navržena pro dva typy krytiny – bobrovku a betonku
  • Je vybavena vestavěnou konzolí pro uchycení hliníkového profilu
  • Tašky jsou k dostání ve třech základních odstínech.

V čem je taška unikátní?

  • Nejšetrnější instalace FVE pro vaši střechu
  • Umístění konzole v ideální výšce zaručí optimální proudění vzduchu pod panely
  • Nenaruší estetický vzhled vaší střechy
  • Výrazně urychlí proces instalace fotovoltaiky
  • Díky standardizovanému rozměru pasuje na každou střechu

Instalační taška představuje nejšetrnější a nejbezpečnější možnost pro snadnou instalaci fotovoltaických panelů na vaši střechu. Je vybavena vestavěnou konzolí, do které se jednoduše namontuje hliníkový profil určený k uchycení panelů. Taška má konzoli umístěnou v ideální výšce, díky čemuž dochází k optimálnímu proudění vzduchu pod panely. Navíc je pevná, takže nedochází k žádnému prohýbání.

Neustále hledáme cestu, jak klientům nabízet to nejlepší řešení fotovoltaických elektráren. Proto jsme rádi, že nyní můžeme posunout o krok dál také průběh instalace.

Taška s konzolí zrychlí instalaci

S novým typem tašek dojde k inovaci v pracovním postupu, protože už zmizí nutnost zásadu do střechy. Díky tomuto typu instalační tašky už nebude nutné vyřezávat do původních tašek úchyty na profily. Tašky s konzolí se jednoduše vymění za ty stávající, které si může klient uschovat a později použít pro případnou výměnu těch, které se mohou v průběhu času poškodit (vlivem mechanického poškození nebo opotřebováním). Celkový proces instalace FVE se tak výrazně urychlí.

Pokud chcete mít fotovoltaickou elektrárnu s nejšetrnější instalací v Česku, vyplňte nezávazný kontaktní formulář a naši obchodně-techničtí zástupci se vám co nejdříve ozvou.

Výhradním dodavatelem instalační tašky je Akusolar.